Biografie Christel en Quinn

Christel van Rijn en Quinn Warmerdam zijn reeds 2 doorgewinterde artiesten uit Venlo die hun sporen al lang hebben verdiend in Limburg. Het grote publiek zal beide artiesten kennen van de in 2017 gestopte formatie W-Dreej. Same met Hay Wilders vormden ze 15 jaar dit succesvolle zangtrio waar ze 3 keer het LVK mee hebben gewonnen (2010, 2011 en 2012). Met W-Dreej bouwden ze een ijzersterk repertoire op waarmee ze de Limburgse “vastelaovesmuziek” definitief mee hebben weten te veranderen.

Naast W-Dreej hebben beide artiesten al ruimschoots hun sporen verdiend. Christel speelde hoofdrollen in verschillende Venlose Revue’s. In de negentiger jaren is Christel lid geweest van o.a. de Kammeräödjes met o.a. Wiel Vestjens en was ze jarenlang leadzangeres van Jocus Hofkapel/MIX.

Quinn is naast artiest ook een gewaardeerde componist/tekstschrijver en schrijft al vanaf zijn 15e levensjaar liedjes. Quinn componeerde een revue, was verantwoordelijk voor het W-Dreej repertoire en schreef veel LVK finaleliedjes en tracks voor o.a. artiesten als Big Benny, Thei en Marij, Katja Henz, Marleen Rutten, Andy en Roy en verschillende Nederlandstalige artiesten.

Vóór W-Dreej vormde het tweetal ook al een zangduo maar parkeerde hun ambities als duo voor het onverwachte succes van “”gelegenheidsformatie” W-Dreej in 2002.

Vanaf 2017 hebben Christel en Quinn de draad opgepakt als duo en zullen ze naast de krakers en evergreens van W-Dreej zoals o.a. VANDAAG, HÖF DE GLAZER IN DE LÓCH en KÓM ’S KIÉKE BEEJ ÓS en EIN JAOR, gaan bouwen aan een nieuw en vernieuwend repertoire, grotendeels gecomponeerd en geschreven door Quinn zelf. Het repertoire zal hoofdzakelijk bestaan uit Limburgse liedjes maar het duo maakt ook muzikale uitstapjes. Hun repertoire wordt aangevuld met zeer aanstekelijke medley’s.

Laat Christel en Quinn toe in je hart, je hoofd en je lijf, geniet van hun mooie stemmen en samenzang en je kijkt met een lach terug op een half uur feesten, zingen, deinen, springen en zwijmelen voor jong en oud. Christel & Quinn halen alles uit de kast om een feestje, Limburgse avond, oktoberfeest en carnavalsactiviteit mede tot een succes te maken door hun mooie meerstemmige samenzang, enthousiasme, en het één worden met hun publiek.